Vacature Kapitein

20-03-2023

Nature Group, is de grootste maritieme afvalinzamelaar in het ARA gebied. Met een tweetal divisies beheren wij de gehele afvalbeheerketen. Dat wil zeggen; van inzameling, de logistiek, eindverwerking en recycling van alle ingezamelde afvalstromen.

De combinatie van Nature Group International Slop Disposal en Martens Renewables heeft meer dan 40 jaar ervaring en positioneert zich als 'one-stop-ship' afvalbeheerspecialist voor de maritieme, petrochemische en off shore-industrie. Afval omzetten in waardevolle herbruikbare minerale producten is al vele jaren de kerncompetentie.

Door een verdere groei en uitbreiding van onze maritieme dienstverlening en inzamelnetwerk zijn wij op zoek naar enthousiaste schippers in een 2 weken op / 2 weken af (systeemvaart).
 

Functieomschrijving

Als schipper ben je ben je verantwoordelijk voor een veilige en goede uitvoering van het transport, ben je actief betrokken bij het inzamelen, afvoeren van (scheeps) afvalstoffen en verantwoordelijk voor een correcte administratieve afhandeling van de uitgevoerde orders. Uiteraard, geef je leiding aan de bemanning van het schip en weet je jouw collega’s op de juiste wijze te begeleiden en motiveren. Hierbij staan het in teamverband kunnen samenwerken en vooral respect voorop.
 

Eigenschappen en werkervaring

In het bezit van een groot vaarbewijs, marifoon basiscertificaat, radarpatent, ADN tankschepen.


Wat kun je van ons verwachten

Een werkplek waarbij je jezelf volledig kunt ontplooien. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een competitief salaris en ruime opleidingsmogelijkheden.


Klaar voor de uitdaging

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op en stuur
je CV naar: vacatures@martenscleaning.nl.


Contactinformatie

Serge Hendrickx